perjantai 18. lokakuuta 2013

Herra nro 2145 - 4 päivää h-hetkeen


Pääsin kuvaan tuoreen maailmanmestari ja uuden SE:n tehneen H. Kankaan kanssa tänään. Sekös jo mikä nostatti entisestään kisafiilistä, mies kun on todella kovan tason veteraaniurheilija. Erittäin komean nimen omaava Heikki Kangas ei ole mitään sukua meikäläiselle, ja itse asiassa vasta eilen juteltiin ensimmäistä kertaa. Tänään tapasimme Cete- nimisellä pääkentällä, joka on yksi neljästä suorituspaikasta kaupungissa. Kentän yhteydessä toimii myös kilpailujen ns. kilpailukanslia, josta sain tänään numerolapun ja jossa varmistin osanottoni maanantain kisaan. Kuoresta paljastui, että 2145 on kilpailunumeroni näihin karkeloihin. Nyt on siis viralliset protogollat hoidettu.

Liikahdin Ceteen tarkoituksella kartan avulla juosten ja kävellen. Noin neljän kilomertin matka suuntaansa oli juuri sopivan pitkä, kun en suorittanut minkäänlaista eksymistä. 28 asteen lämpötila sai hien mukavasti liikkeelle, ja sain matkaväsyneisiin jalkoihin liikettä. Matkalla näki myös kaupunkia eri silmin kuin jos olisi lähetenyt taksilla tai bussilla matkaan. Ensivaikutelmani ja kuvani kaupungista eivät ole mitkään loistokkaat. Juuri tälläiseen kaupunkinmiljööseen en välttämättä olisi halunnut törmätä, kun lähtee toiselle puolelle maapalloa. Ihmisvilinää, likaista ja jotenkin sekasortoista rakennuskulttuuria näkyy jokapuolella. Mutta tuolla ei ole mitään merkitystä siihen miksi olen täällä. Elämä rullaa täällä mainiosti. Hotellissani on paljon suomalaisia. Sehän tarkoittaa pitkiä urheilukeskusteluja päivittäin. Tämä päivä alkoi 1,5 tunnin aamupalalla kilpakumppanini Huotilaisen Tommin kanssa. Maailmanparannus jatkunee vielä moneen kertaan hänen ja muiden kanssa.

Huomenna on ohjelmassa ainakin M35 sarjan keihäskisan seuraaminen sekä oma treeni. Näistä ja paljon muusta kirjoittelen huomenna.
Tässä muutama tunnelma- ja maisemakuva tältä päivältä:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti