perjantai 11. lokakuuta 2013

Karjaisun saattelemana Brasiliaan - 11 päivää h-hetkeen


Tästä päivästä eteenpäin kaikki asiat tässä projektissa tehdään viimeistä kertaa. Tänään oli siis viimeinen heittotreeni. Pieni kutina oli treenissä jo ennakkoon tuon viimeisen kerran takia. Myöskin keihään  maailmanmestarin saapuminen tarkkailemaan heittotreeniäni sai aikaan oman erikoisuutensa. Onnistuin kuitenkin omasta mielestäni tekemään hyvän heittotreenin, jonka päätin yllä olevaan heittoon. Pidän sitä yhtenä kauden parhaista videolle saaduista heitoista. Karjuaminen heiton perään oli tietysti sen mukaista. Fiilikset ovat siis erinomaiset. Tavoitteena on yksinkertaisesti saada aikaan tuon kaltainen heitto Etelä-Amerikan mantereella. Silloin keihäs ei luultavimmin tipahda aivan varpaille, ja mahdollisuus kunnon sijoitukseen olisi olemassa.

 
Tämä päivä oli minulle muutenkin todellinen juhlapäivä. Syysloman alkamisen lisäksi koulumme sai  Teron vieraaksi. Tero vastaili moniin nuoria askaruttaviin kysymyksiin. Nimmarikortit menivät jokaisen oppilaan mukana kotiin. Päivä huipentui, kun jokainen luokka pääsi vuoron perään yhteiskuvaan mestarismiehen kanssa. Olihan hienoa seurata lasten ihailua Teroa kohtaan ja tietysti myös toisin päin. Tero oli kuin kotonaan lasten hypätessä miehen polvelle. Toistan varmaan jo itseäni, mutta parempaa lasten esikuvaa en vaan voi kuvitella.


Projektin maali häämöttää. Otan myös teidän kiusaksi loppukirin kirjoittelussa. Tarinoin tiiviisti viimeisten päivien tunnelmista kotimaisemissa ja päivittäin Brasialiasta.
Keihäs Kainolossa on muuten tukeva seisoa, ja tuntuu aivan siltä kuin olisi keihäsmies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti