sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Talkoita ja hyviä treenejä - 16 päivää h-hetkeen


Brasilian aurinko tuntuu nyt jo iholla. Alkuviikosta ostettu lentolippu teki reissusta todella konkreettisen. Siis oikeasti minähän olen lähdössä sinne ihan kohta. Monen viikon päivittäisen lentohintojen tutkailu huipentui parin päivän todelliseen kaivamiseen. Lopulta sain kohtuullisen hyvillä yhteyksillä kohtuuhintaisen lentolipun. Lentojen hinnat ovat maailman ihmeellisempiä asioita edelleen. Joka päivät hinnat muuttuvat. Eri lentovaraussivustojen välillä on myös yllättävän suuria eroja. Välillä olin valmis maksamaan lipusta jo "hunajata", mutta onneksi nee tippuivat parin viikon takaisesta peräti 300 euroa, joten kannatti odottaa. Jos olisin ostanut ostanut liput alkukesästä olisin saanut sen vain 100 eruoa halvemmalla ja sekin selvästi huonommalla yhteydellä.


Treeni-into vai sanoisinko nuorekkaasti fiilis on ollut erinomainen. Viikko huipentui puntti-, sulkapallo-, kuntopallo- ja loikkatreenin jälkeen, niin kuin moni muukin viikko, heittotreeniin perjantaina. Homma jatkui hyvissä merkeissä, sillä käsi oli yhteistyökykyinen edelleen. Jälkikäteen ajateltuna tyytyväisyyttä lisäsi huomiot, että sain tukijalan pitämään ehkä parhaiten koko vuonna. Lisäksi ns. hutiheittoja ei tullut lainkaan. Projekti on niin pitkällä, että ainostaan yksi perjaintainen heittotreeni on enää jäljellä. Joten ensi viikon viimeistelytreeni on jossain määrin historiallinen.



Viikkoon on mahtunut kolmena päivänä reilusti talkootunteja tai niinkuin Pohojanmaalla sanotaan kökkätunteja. Naapuriin nauseva omakotitaloa sai peltikaton ja Seinäjoelle nouseva yleisurheilu- ja monitoimihalli sai pressujen levityksen. Sain viettää mukavia ja huumorintäyteisiä tunteja loistavissa porukoissa. Tuo jos mikä tuo mukavan mielen. Jonon jatkona pärjään hyvillä käskyillä, vaikka ei minusta rakennusalan ammattilaista saa tekemälläkään.

Alkuviikkoon päivät sisältävät luentoa, kokousta ja kokousta, joten tiukka alkuviikko on tiedossa. Tiedän selviäväni tuostakin, sillä jotenkin saan aikaan paljon kiireisenä ja nurkkaaan ahdistettuna. Tänään sunnuntaina on TV:n katseluhetki parhaimmasta päästä, sillä Silta -TV1 on mielestäni järisyttävän hyvä rikossarja. Yhtä hyvä kuin Vain elämää perjantaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti